Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowa zmiana nicku

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam.
Czy po zdobyciu X reportów za nick dostaję się darmową zmiane nicku? Tak słyszałem, ale nie wiem czy to prawda.

Opublikowano

A jaki masz nick? Imo nie zależy to od ilości raportów, ale jak masz jakiś nick łamiący regulamin i ogólne zasady tworzenia nazw przywoływacza, to dostaniesz zwyczajnie permbana na konto, albo darmową możliwość zmiany nicku. Wystarczy, że ktoś Cię "podkabluje" do supportu.

Specjalista
Opublikowano

Nick ten sam co na forum, kolega mówił żeby go reportować, bo chce nick zmienić ^^ No, niech już żyje w tej niewiedzy, nie musi wiedzieć.

Opublikowano

Nick ten sam co na forum, kolega mówił żeby go reportować, bo chce nick zmienić ^^ No, niech już żyje w tej niewiedzy, nie musi wiedzieć.

Widzę, że jesteś niezwykle przyjazny i pomocny dla "kolegów" - ciesze się, że nie jesteśmy kolegami :)

Po zdobyciu x reportów leci ban, nie darmowa zmiana :)

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

To w takim razie nie ma takiej możliwości, jeżeli nick nie łamie regulaminu.

Opublikowano

Jak widać zdania są podzielone.

Powiem Wam od siebie, że jeśli Riot zauważy, że nick przywoływacza jest niezgodny z regulaminem, to powinni dać możliwość zmiany nicku.

Kolega miał taki przypadek. Po zalogowaniu dostał informację, a następnie musiał wpisać swój nowy nick.

Nie jestem pewien czy nadal tak jest, ale jestem przekonany, że na pewno tak było, i to nie tak dawno. :)

Opublikowano

ale wy pierdolicie bez sensu nie mająć żadnej wiedzy, jak masz nick łamiący regulamin zmieniają ci nazwę na tempname1234567 gdzie liczby są losowe 

Opublikowano

Jeśli twój nick łamie regulamin wówczas mogą ci go zmienić na np. 1gddc82s58x8. Zaś jeśli nie będziesz grał bodajże pół roku/rok to ktoś może ustawić sobie twój nick i wtedy dostaniesz nick bardzo podobny, ponieważ będzie on wygenerowany. 

Specjalista
Opublikowano

Widzę, że jesteś niezwykle przyjazny i pomocny dla "kolegów" - ciesze się, że nie jesteśmy kolegami :)

Po zdobyciu x reportów leci ban, nie darmowa zmiana :)

życie ostre jak maczeta

Opublikowano

Kiedyś kuzyn miał nick Veigar i jakieś tam liczby i wysłali mu wiadomość, że nick zostanie zmieniony na Short Mage of Evil :D Taki tip dla Ciebie. nie wiem czy dalej tak robią.

Opublikowano

Kolega dostal bana za nick z " Rozpierdala ", permbana, w s4.

Kiedyś kuzyn miał nick Veigar i jakieś tam liczby i wysłali mu wiadomość, że nick zostanie zmieniony na Short Mage of Evil :D Taki tip dla Ciebie. nie wiem czy dalej tak robią.

A np. Annie Bot? Czemu jemu nie zmienia na Virgin Little Girl? 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Z tego co wiem zmienia ci na standardowy, jak jest obrazliwy lub wulgarny. Chociaz szybko to nie nastapi, moj znajomy ma nick z chrystusem zwiazany juz ponad rok :P

2lj00au.jpg

Specjalista
Opublikowano

Z tego co wiem zmienia ci na standardowy, jak jest obrazliwy lub wulgarny. Chociaz szybko to nie nastapi, moj znajomy ma nick z chrystusem zwiazany juz ponad rok :P

A co z tego że ma chrystusa inni mają jakieś gwiazdy LCS-owe i nie zmieniają im nicków xD

Opublikowano

boże czy to taki problem zebrać 13k ip, a nie kombinować jakieś reporty?

poza tym te reporty by dzialały tylko w momencie jak nick łamie serio regulamin, a reporty od znajomych by wyzulic nowy nick to bieda wieja strasznie.

Opublikowano

Osobiście miałem nick SpalarniaZydow i po kilkuset raportach, kiedy następnym razem wszedlem do gry supporter do mnie napisał i mi powiedział na jaki nick zmienić, żeby się nie srali, dodał też, że drugiej takiej zmiany już nie dostanę. Także możesz liczyć na taką sposobność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...